DFDS styrker fokus på togfragt fra norditaliensk terminal og etablerer tysk kontor

Rederiet vil øge sine intermodale forbindelser gennem et samarbejde med selskabet Prime Rail, hvilket også indebærer etablering af et kontor nær den tyske by Köln.
Foto: DFDS
Foto: DFDS

Som et led i at styrke mulighederne for intermodal fragt via jernbane fra sin terminal i Italien udvider DFDS nu samarbejdet med Prime Rail.

Det skriver Fremtidens Logistik.

Tæt på 50 pct. af den fragt, som går via terminalen i Trieste i Norditalien, fortsætter via jernbane, men det tal skal være endnu større, lyder det.

"Vi er ved at lave en grundig undersøgelse af, hvordan vi kan udbyde pålidelige højkvalitets intermodale løsninger i vores netværk. Vi ser en stigende efterspørgsel på jernbanetransport i kombination med vores ro/ro-ruter og services inden for logistik," lyder det fra Lars Hoffmann, chef for DFDS’ forretningsområde i Middelhavet, til mediet.

Som en del af udvidelsen af partnerskabet med Prime Rail, der indtil nu allerede har indebæret 80 ugentlige togtransporter, etablerer DFDS et såkaldt Operational Excellence Center, i den tyske by Troisdorf nær Köln.

Bestsellers CO2-aftale med Maersk kommer med en merpris

Postnords danske logistikselskab forbedrer forretningen men taber stadig millioner 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også