MobilityWatch

Fragt og logistik

DFDS-partner tager første eldrevne køletrailere i brug

Som de første i Danmark begynder Danish Crown at køre med eldrevne køletrailere. Det sker for at reducere CO2-udledningen på kødtransport, som lige nu er den næststørste belastning i kødkoncernens forsyningskæde. Det sker i samarbejde med DFDS.

Danske transportselskaber følger truende Ukraine-konflikt tæt

En russisk invasion af Ukraine truer og kan få betydelige konsekvenser for det regionale transportmarked, lyder det fra flere danske fragt- og logistikaktører. På globalt plan tvivler branchekender på større effekter på de i forvejen opskruede fragtrater.

DFDS ramt af konflikt i Frankrig

En fagforeningskonflikt i Frankrig betyder, at DFDS ikke siden fredag den 14. januar har kunnet sejle såkaldt uledsaget fragt mellem Calais og Sheerness i Storbritannien. 

Støttepartier afviser tilskud til grønne lastbiler

Hverken Enhedslisten eller Radikale Venstre ser et stort behov for, at staten skal give tilskud til vognmændsindkøb af lastbiler, der kører på el eller brint, selvom prisen på disse stadig er markant dyrere end alternativerne, der kører på fossile brændstoffer.

DB Cargo lægger ny stor togordre

DB Cargo, der er ejet af Deutsche Bahn, har lagt en større ordre på ny tog som en del af sit langsigtede mål om at erstatte sine 900 dieseldrevne tog.

1 - 25 af 1752