MobilityWatch

Sagen om Nemlig.com har startet en kamp mellem Danmarks to største fagforeninger

HK Handel mener, at 3F's billede af Nemlig.com ikke er retvisende.

Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix

Arbejdsforholdene i Nemlig.com har været under kraftig kritik den senere tid, særligt af landets største fagforening 3F, som har været med til at sætte lys på de eftersigende kritisable arbejdsforhold.

Ifølge Berlingske sætter formanden for HK Handel, Per Tønnesen, nu spørgsmålstegn ved troværdigheden af beskrivelserne af de travle lagermedarbejdere, som ikke har tid til en toiletpause.

"Jeg kender ikke de sager, som 3F har rejst, så dem kan jeg ikke forholde mig til. Jeg kan bare konstatere, at vi ikke har de store problemer hos Nemlig i forhold til de medlemmer, vi repræsenterer på virksomheden, siger Per Tønnesen.

Formanden for 3F's transportgruppe, Jan Villadsen, afviser kritikken.

Opret et gratis prøveabonnement på MobilityWatch her

"Per Tønnesen har ingen sager på Nemlig.com, for han kan ikke køre sager derude, for han har ingen overenskomst. Hvis Per Tønnesen havde sin daglige gang på Nemlig.com, så ville han kende til forholdene. Men det har han ikke, for det er ikke hans virksomhed," siger Jan Villadsen.

Nemlig.com afskaffer omdiskuteret bødesystem

Fagforeningen 3F giver Nemlig.com 14 dage til at løse arbejdsmiljøproblemer for dets chauffører

Mere fra MobilityWatch

Debat: Ro om afgifterne er afgørende for grøn omstilling

Den grønne omstilling af transportsektoren går nu hurtigere, end de fleste havde forestillet sig. Politikernes opgave i den kommende valgperiode er derfor at sikre fortsat ro om afgifterne, skriver direktør i Autobranchen Danmark i MobilityWatchs debatserie op til valget.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs