Kuehne+Nagels storaktionær venter normalt logistikmarked i andet halvår

Forretningen boomer, og med den nuværende udvikling forventer logistikvirksomheden Kuehne+Nagels storaktionær, Klaus-Michael Kühne, at transportmarkedet vil blive normaliseret i andet halvår, siger han til mediet Neue Züricher Zeitung.
Foto: Christian Charisius/AP/Ritzau Scanpix
Foto: Christian Charisius/AP/Ritzau Scanpix

Logistikvirksomheden Kuehne+Nagel er kommet "overraskende godt" gennem coronapandemien, og virksomhedens hovedaktionær, Klaus-Michael Kühne, forventer, at situationen på transportmarkedet vil blive normalisteret i andet halvår.

"2021 er begyndt særdeles godt med et bemærkelsesværdigt resultat i første kvartal. Logistikforretningen befinder sig fortsat på et højt niveau, så vi forventer en normalisering i andet halvår," siger Klaus-Michael Kühne til avisen Neue Züricher Zeitung.

Han er overrasket over, hvor hurtigt Kuehne+Nagel overvandt problemerne i pandemiens start i 2020.

"Vi var bekymrede, for vi har jo over 80.000 ansatte. En stor del af dem arbejdede hjemmefra. Det overraskende var, at vi egentlig ikke havde nogle begrænsninger af driften (...) Fra juni 2020 tog forretningen fra igen, og i efteråret gik den over i et boom," siger Klaus-Michael Kühne.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie ShippingWatch)

 

Kuehne + Nagel gennemfører kinesisk opkøb 

Del artikel

Relaterede artikler:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også