MobilityWatch

Coop vil ansætte egne chauffører

Onlinesupermarkedet Coop.dk vil efter kritik af arbejdsforhold nu ansætte deres egne chauffører, der får overenskomst hos 3F.

Foto: PR/Coop

Efter flere måneders kritik af arbejdsforhold hos konkurrenten Nemlig.com har onlinesupermarkedet Coop.dk besluttet at ansætte sine egne chauffører.

Det skriver Politiken.

Her fremgår det, at der er tegnet en ny overenskomst hos 3F.

"Det er vigtigt for os at sikre ordentlige forhold for vores chauffører. Vi har gjort alt, hvad vi kan for at sikre gode forhold sammen med vores dygtige partner Mover, men det er i sidste ende nemmere, når chaufførerne er ansat direkte hos os. Vi kommer stadig til at bruge Mover i spidsbelastningsperioder, men vi vil hjemtage størstedelen af transporten selv. Chaufførerne er virksomhedens ansigt, det er dem, kunderne møder, og de skal have ordnede forhold. Jeg bruger selv vores service en gang om ugen, og jeg ved, hvor bekvemt det er at handle dagligvarer på nettet, men bekvemmeligheden må ikke ske på bekostning af chaufførerne. Og det har været afgørende for os at sikre, at vi tager ansvar i den digitale økonomi," siger Kræn Østergaard Nielsen, der er adm. direktør i Coop, til avisen.

Han fortæller videre, at hjemtagningen af levering vil koste "et millionbeløb", men at det på den lange bane vil give højere kundetilfredshed.

3F får konkurrence fra ny overenskomst på transportområdet

Nemlig.com hæver lønkrav til chauffører 

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs