MobilityWatch

Analytiker overrasket over niveauet for Mærsks opskrivning

Selve opskrivningen er ikke overraskende, men det er størrelsen herpå. Sådan lyder det fra Mikkel Emil Jensen, aktieanalytiker hos Sydbank, kort efter rederiets milliardopskrivning.

Foto: PR/Sydbank

Det kom ikke som nogen overraskelse for Sydbanks aktieanalytiker Mikkel Emil Jensen, at Mærsk mandag eftermiddag skruede op for forventningerne for året.

Til gengæld havde han ikke regnet med, at opskrivningen af driftsresultatet (EBITDA) ville beløbe sig til hele 4,75 mia. dollar – eller 30 mia. kr. – hvis man tager midtpunktet i spændet. Det fortæller han i et interview med Børsen.

"Niveauet af opjusteringen er større end forventet. Der er fuld damp på indtjeningskedlerne hos Mærsk i øjeblikket. I det regnskab vi får på fredag, er indtjeningen også stærkere, end vi havde regnet med," siger analytikeren.

Hermed henviser han til, at Mærsk fredag fremlægger sit regnskab for andet kvartal.

 

Mærsk opjusterer forventningerne med større milliardbeløb 

Mere fra MobilityWatch

Yngre piloter går nu i åben krig med SAS-piloterne og Dansk Metal

Flyvebranchens Personaleunion, FPU, der især organiserer de yngre piloter, går midt i SAS-konflikten og pilotstrejken i struben på deres egne pilotkolleger og Dansk Metal. Dansk Metal kannibaliserer og ønsker blot de yngre piloters arbejdspladser lukket, siger FPU-formanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs