MobilityWatch

Mærsk bekræfter genåbning af tidligere nedlukket kinesisk havn

Havnen var lukket som følge af et smitteudbrud, men en gradvis genåbning er nu sat i gang.

Foto: Sun Yilei/Reuters/Ritzau Scanpix

En stor kinesisk havn, som har været lukket ned i to uger som følge af et udbrud af coronavirus, er nu i gang med at genåbne.

Det oplyser A.P. Møller-Mærsk i en meddelelse til sine kunder.

Ningbo Meishan Island International Container Terminal (MSICT) lukkede 11. august, efter at en havnearbejder blev testet positiv for coronavirus, men efter en periode med nedlukning er en gradvis genåbning nu begyndt.

Det gælder både arbejdet i terminalerne, aktiviteter på land og i lagerhaller. Ifølge Mærsk er genåbningen begyndt 25. august efter to uger med nedlukning som følge af restriktionerne.

Lageraktiviteterne ved havnen ventes at være helt tilbage til normalen fra 1. september, mens der ikke oplyses noget for de øvrige aktiviteter.

Mærsk-chef er begejstret over hurtig opskalering af grønne skibe 

Mærsk-konkurrenter holder fast i brændstofplaner 

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs