MobilityWatch

Carlsbergs britiske arm vil opbygge største logistiknetværk i bryggeribranchen

I Wolverhampton i Storbritannien skal et reformeret logistisk netværk skabe 200 nye arbejdspladser for Carlsbergs Marstons Brewing Company.

Foto: PR / Carlsberg

I marts 2022 vil Carlsbergs forlængede britiske arm Marstons Brewing Company skabe det største netværk tilegnet on-trade i Storbritannien.

Det skriver mediet Express and Star.

Den nye logistiske ændring kommer til at skabe 200 nye arbejdspladser i Wolverhampon, hvor hele det logistiske netværk skal være samlet under samme tag. I dag arbejder 550 mennesker på bryggeriet i Storbritannien spredt ud over 10 afdelinger.

"Gennem denne investering i mennesker, teknologi, depoter og køretøjer har vi til formål at skabe Storbritanniens bedste logistiktjeneste, dedikeret til Storbritannien inden for handel," siger Paul Davies, der er adm. direktør for Carlsberg Marstons Brewing Company.

Årsagen for den nye udvidelse er, at den skal vende den skrantende økonomi for Carlsbergs britiske afdeling, der har givet underskud i en årrække.

Som en del af den nye udvidelse vil bryggeriet kunne tilbyde en samlet ordreløsning for sine kunder, som stadig involverer bryggeriets nuværende transportør DHL Tradeteam, der nu vil blive gradvist udfaset frem mod maj 2022.

Samarbejdet mellem Carlsberg og Marston’s Brewing Company startede i november 2020, hvor Carlsberg skød 2,3 mia. kr. ind det fælles selskab.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch)

Trods eksplosiv vækst i fragtmarkederne: Særlig gren af logistiksektoren har trænge kår

Brancheorganisation overvejer at anke PostNord-dom 

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs