MobilityWatch

Dansk selskabs sikkerhedsprodukt til logistikbranchen er nu i fuld drift

Det danske, Spotlight-noterede selskab Risk Intelligence har udviklet et sikkerheds- og overvågningssystem i samarbejde med techgiganten Sony, der er målrettet transportbranchen. Systemet er nu i fuld drift, lyder det.

Foto: PR-FOTO

Risk Intelligence, der er noteret på Spotlight-børsen, er nu i fuld drift med det nye produkt LandRisk Logistics til speditører og ejere af fragtgods.

LandRisk Logistics er et sikkerheds- og overvågningssystem, som skal adressere et ifølge Risk Intelligence voksende problem med tyveri af fragtgods på tværs af Europa.

Det danske selskab har udviklet systemet i samarbejde med teknologiselskabet Sonys europæiske afdeling, men LandRisk Logistics har også allerede fanget interessen fra andre store selskaber, lyder det fra Risk Intelligence i en meddelelse torsdag.

LandRisk Logistics bruges blandt andet til at overvåge og forudsige forskellige risici i speditørernes ruter med varer henover Europa.

Systemet har data fra mere end 5000 parkeringspladser og fragtmæssige hotspots i Europa, som danner baggrund for den bedst mulige rådgivning til kunderne, oplyser Risk Intelligence.

Systemet er udviklet på baggrund af blandt andet faktiske scenarier fra Sonys forretning, og det har givet et rigtig godt indblik i kundernes behov, vurderer det danske selskab.

Risk Intelligence-aktien stiger med 0,3 pct. til 6,20 kr. på Spotlight-børsen torsdag eftermiddag.

ITD melder sig i koret: Vil have straksbøder på rastepladser

USA mangler 80.000 lastbilchauffører her og nu 

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs