MobilityWatch

Mærsk underskriver forståelsespapir om fragt med sydkoreansk selskab

Der er tale om en aftale med en sydkoreansk møbelvirksomhed, som betyder, at Mærsk nu er selskabets foretrukne logistikpartner.

Foto: Amanda Perobelli/Reuters/Ritzau Scanpix

Alenlange køer uden for verdens havne og tårnhøje fragtpriser får virksomheder til at søge sikkerhed gennem faste aftaler med logistikkæmperne, og det har nu sendt sydkoreanske Zinus i favnen på danske Mærsk.

Mærsk meddeler fredag, at rederiet har underskrevet et forståelsespapir med Zinus, der er en internetbaseret møbelvirksomhed, om at blive selskabets foretrukne logistikpartner.

Opret et gratis prøveabonnement på MobilityWatch her

De to parter er blevet enige om, at Mærsk fra 2022 skal sørge for et stabilt udbud af containere til en fast rate, så Zinus kan være sikker på at få varer afsted til sine kunder og stabilisere fragtomkostningerne.

"Vi er glade for muligheden for at arbejde med Mærsk. Det strategiske samarbejde tillader os at reducere vores logistikrisici i en periode, hvor verden lider under globale forsyningsproblemer på grund af mangel på shippingcontainere og høje fragtrater," siger Seonkyoo Park, der er ledende direktør hos Zinus, som i øjeblikket har aktiviteter i 16 lande.

Intentionen med forståelsespapiret er, at Mærsk og Zinus skal udbygge samarbejde yderligere over de kommende ti år, skriver det danske fragt- og logistikselskab.

Scan Global-direktør: Mærsks nye strategi giver muligheder for speditører 

Ancotrans køber op i Nordjylland

Mærsk vil overvåge skibe og havne for at undgå nye flaskehalse 

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs