MobilityWatch

Storbank hæver Mærsk-anbefaling til "overvægt"

Det sker som følge af, at aktien har været billig et stykke tid, ligesom banken er enig i Mærsks strategi på mellemlang sigt.

Foto: Amr Abdallah Dalsh/Reuters/Ritzau Scanpix

A.P. Møller-Mærsk får løftet anbefalingen til "overvægt" fra "neutral" af storbanken JPMorgan. Samtidig hæves kursmålet 26.965 kr. fra 22.600 kr.

Opjusteringen sker ifølge nyhedsbureauet Dow Jones med henvisning til, at aktien har været billig i et stykke tid, ligesom storbanken er enig i Mærsks strategi på mellemlangt sigt.

Oven i lover den senere stigninger i spotraterne på containerfragt godt for 2022, mener JPMorgan, hvis estimat for Mærsks driftsindtjening før af- og nedskrivninger, ebitda, i 2022 ligger hele 22 pct. over konsensus.

Hertil kommer, at Mærsk er et godt hedge, eller yder sikkerhed, hvis coronasituationen forværres, skriver JPMorgan, der dog også skriver, at dette ikke er centralt for bankens vurdering af Mærsk-aktien.

B-aktien i Mærsk stiger mandag 3,2 pct. til 19.820 kr.

Mærsk ser en smule bedring i containertrafik frem mod kinesisk nytår 

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs