MobilityWatch

Konkurrencerådet godkender avishuses sammenlægning af DAO og Bladkompagniet

Konkurencerådet giver grønt lys til, at JP/Politikens Hus, Jysk Fynske Medier og Berlingske Media sammenlægger distributionsselskabererne Dansk Avis Omdeling og Bladkompagniet - betingelsen er dog, at prisen for avisdistribution holdes i ro.

Foto: Jens Hartmann Schmidt

Distributionsselskaberne Dansk Avis Omdeling, DAO, og Bladkompagniet bliver lagt sammen med JP/Politikens Hus som hovedejer. Det står klart onsdag, hvor Konkurrencerådet har godkendt fusionen.

"Vi er glade for, at vi nu får mulighed for at skabe en stærk, danskejet distributør, som gør os endnu bedre i stand til at tage konkurrencen op med de store, internationale aktører og dermed sikre danskernes mulighed for effektiv levering af aviser, pakker og post helt hjem til døren – 365 dage om året", siger COO i JP/Politikens Hus, Dorthe Bjerregaard-Knudsen, som bliver bestyrelsesformand i det sammenlagte selskab.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

Yngre piloter går nu i åben krig med SAS-piloterne og Dansk Metal

Flyvebranchens Personaleunion, FPU, der især organiserer de yngre piloter, går midt i SAS-konflikten og pilotstrejken i struben på deres egne pilotkolleger og Dansk Metal. Dansk Metal kannibaliserer og ønsker blot de yngre piloters arbejdspladser lukket, siger FPU-formanden.

Læs også

Relaterede