MobilityWatch

Kamp om Maersks sjæl får bestyrelses-medlem ud i usædvanligt forsvar af kulturen

Et medlem af Maersks bestyrelse har noget usædvanligt kastet sig ud i et forsvar for virksomhedens sjæl, efter at en kollega har betegnet Maersk som en IT-virksomhed. "En kamp om kulturen," kalder en mangeårige kender af selskabet det.

Foto: PR / Maersk

Det er sjældent, at et medlem af Maersks bestyrelse egenhændigt går offentligt i rette med spørgsmål om virksomheden, men da en kollega for nylig betegnede Maersk som en IT-virksomhed, blev det åbenbart for meget for Thomas Lindegaard Madsen.

Han er kaptajn på et af Maersks containerskibe og samtidig medarbejdervalgt medlem af Maersks bestyrelse, hvor han sammen med bl.a. bestyrelsesformand Jim Hagemann Snabe og familierepræsentanten Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla er med til at lægge de overordnede rammer for den store virksomhed.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs