MobilityWatch

Overblik over DSV's dag med investorer og analytikere

Tirsdag var der kapitalmarkedsdag hos DSV, hvor ledelsen i speditørselskabet gav indblik i forretningen. Få overblikket over MobilityWatchs dækning her.

Jens Bjørn Andersen, topchef i DSV, på selskabets kapitalmarkedsdag i hovedkvarteret i Hedehusene | Foto: DSV / PR

Der var på forhånd ikke lagt op til hverken opjusteringer eller markante ændringer i strategien eller de finansielle mål hos DSV, da speditørselskabet tirsdag afholdte kapitalmarkedsdag for første gang i en årrække.

I stedet var fokus på at give investorer og analytikere et indblik i forretningen og ledelsens syn på tingenes tilstand.

Topchef Jens Bjørn Andersen lagde ud med at slå fast, at selvom DSV allerede er vokset massivt i de seneste år - ikke mindst ved hjælp af store opkøb - så er man stadig sulten efter overtagelser. Også selv man ikke engang er helt færdig med integrationen af GIL, som er det seneste opkøb.

Læs mere her: Topchef melder DSV klar til nye opkøb

I samme ombæring forklarede topchefen, at selskabet netop som følge af opkøbene er blevet meget mere global i de senere år, og at selskabet geografisk har fået en mere fornuftig geografisk fordeling.

Læs mere her: DSV er ”meget tæt” på optimal geografisk fordeling af forretningen

Jens Bjørn Andersen kom også ind på et af de store spørgsmål i logistiksekstoren - nemlig udfordringen fra rederier, der går mere ind på speditørernes banehalvdel. Det er dog ikke noget, som får selskabet til at ændre strategi.

Læs mere her: DSV-chef afviser stor udfordring fra rederier i speditørbranchen

En række af selskabets divisionsdirektører holdt også oplæg. Bl.a. Carsten Trolle, direktør for Air & Sea, der fortalte tilhørerne i hovedkvarteret i Hedehusene og dem, der fulgte med online, at DSV gerne vil håndtere mere fragt inden for pharma-området.

Læs mere her: DSV vil kapre mere af markedet for medicinfragt

Søren Schimdt, chef for DSV Road, kunne desuden opdatere markedet på selskabets planer med at udrulle et nyt, stærkere netværk i Europa med en dertilhørende samlet it-infrastruktur.

Læs mere her: DSV Road arbejder på stærkere netværk, it-sats og store opkøb

Desuden var der også nyt på klimafronten, hvor Lindsay Zingg, selskabets direktør for bæredygtighed, annoncerede en opjustering af DSV’s klimamål i løbet af næste kvartal.

Læs mere her: DSV er snart klar til at opjustere sine klimamål

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs