MobilityWatch

Asfaltproducent mangler store anlægsprojekter og frygter fyringer

Der vil gå nogle år, før initiativerne i de den kommende infrastrukturplan kan mærkes hos asfaltbranchen, som er hårdt præget af priskonkurrence. Sådan lyder det fra Munck Asfalt, en del af Munck Gruppen, der frygter at skulle afskedige medarbejdere.

Der er alt få for opgaver i markedet, samtidig med at der aldrig er blevet produceret så meget asfalt, som der bliver nu. Der er derfor brug for, at der snart bliver sat gang i nogle større infrastrukturprojekter, lyder det fra Munck Asfalts adm. direktør. | Foto: Munck Asfalt, PR

Det var en længe ventet nyhed, da regeringen den 8. april fremlagde sit forslag til en ny infrastrukturplan. En plan, som har været efterspurgt, siden regeringen overtog magten i juni 2019 og dermed skød den tidligere regerings infrastrukturplan i sænk.

Særligt i asfaltbranchen er man glade for, at der nu ligger et forslag på bordet, som forhåbentlig er forhandlet på plads inden sommeren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

DI bifalder ny finanslovsaftale uden flyafgift

Hos DI Transport er direktør Michael Svane glad for, at en flyafgift ikke fandt vej til ny finanslov. Organisationen mener dog, at andre elementer i delaftale giver en "startbane" for grøn omstilling af luftfarten.

Læs også

Relaterede