MobilityWatch

Københavns Lufthavn venter lang vinter – men eksplosivt forår

Lige nu ligner det en ufordrende vinter, men til foråret ser lufthavnen en meget stærk vækst.

Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix

Efter coronapandemien mangler Københavns Lufthavne fortsat omkring halvdelen af sine kunder, de flyrejsende, og lige forud står endnu en svær vinter, men til foråret ser lufthavnen en meget stærk vækst.

Det skriver Finans.

"Til og med marts næste år vil aktiviteten, som det ser ud nu, ikke ændre sig mere end måske 5 pct. Til gengæld tror jeg, at rejselysten eksploderer til foråret, hvor det er realistisk, at 75-80 pct. af trafikken er tilbage. Så vil vi have et niveau, hvor lufthavnen og flyselskaberne igen kan tjene penge. Det er nødvendigt for igen at få gang i investeringerne," siger Peter Krogsgaard, der er kommerciel direktør i Københavns Lufthavne, til Finans.

Ifølge direktøren er der en stor opsparet rejselyst, og den vil blive forløst med ophævede rejserestriktioner.

Netop tirsdag aften har et flertal i Folketinget stillet sig bag en beslutning om at ophæve de særlige coronarejsevejledninger, ifølge Justitsministeriet.

Trods flere rejsende: Københavns Lufthavn stadig coronaramt 

 

Mere fra MobilityWatch

Yngre piloter går nu i åben krig med SAS-piloterne og Dansk Metal

Flyvebranchens Personaleunion, FPU, der især organiserer de yngre piloter, går midt i SAS-konflikten og pilotstrejken i struben på deres egne pilotkolleger og Dansk Metal. Dansk Metal kannibaliserer og ønsker blot de yngre piloters arbejdspladser lukket, siger FPU-formanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs