MobilityWatch

M.J. Eriksson-direktør kalder fald i omsætning forventet: 2 milliarder er passende niveau

Ny direktør for milliardomsættende anlægsentreprenør mener, at en omsætning omkring de nuværende 2 mia. kr. er et godt niveau både nu og i fremtiden.

Foto: PR / M.J. Eriksson

Forleden aflagde den familieejede anlægsentreprenør M.J. Eriksson sit årsregnskab, hvor omsætningen faldt med omkring 10 pct. til godt 2 mia. kr.

Til Licitationen forklarer selskabets adm. direktør Stig Munch-Jensen, der overtog rollen ved årsskiftet fra Jørgen Eriksson, at omsætningsfaldet har været forventet siden seneste regnskab, og at en omsætning på omkring 2 mia. kr. passer godt til forretningen.

"Den omsætning, vi har i øjeblikket, er meget passende, både nu og i fremtiden. Det er jo et rimelig begrænset segment, vi bevæger os indenfor," siger han til mediet.

Trods tilbagegangen på toplinjen formåede M.J. Eriksson i seneste regnskabsår da også at fastholde resultatet før skat på godt 65 mio. kr.

Familieejet anlægsentreprenør holder fast i bundlinjen trods faldende omsætning 

Mere fra MobilityWatch

DI bifalder ny finanslovsaftale uden flyafgift

Hos DI Transport er direktør Michael Svane glad for, at en flyafgift ikke fandt vej til ny finanslov. Organisationen mener dog, at andre elementer i delaftale giver en "startbane" for grøn omstilling af luftfarten.

Læs også

Relaterede