MobilityWatch

Dansk-svensker bliver driftsdirektør i ny tysk storlufthavn 

I det nye år får Berlin Brandenburg Lufthavn tilgang af Thomas Hoff Andersson, der har en fortid i Københavns Lufthavn.

Thomas Hoff Andersson | Foto: Anikka Bauer / Flughafen Berlin Brandenburg GmbH/ PR

Thomas Hoff Andersson overtager stillingen som driftsdirektør i den tyske storlufthavn Berlin Brandenburg 1. maj. 

Det skriver Check-in

”Det har været fantastisk at få en så god mulighed midt i en coronkrise. Jeg glæder mig meget,” siger Thomas Hoff Andersson til mediet.  

Lufthavnen, der åbnede i oktober 2020 og dermed midt under en coronapandemi, har fået en svær start med markant færre passagerer end forventet.

Det fik i starten af november Berlin Brandenburg Airports administrerende direktør, Aletta von Massenbach, til at bede om en kapitalindsprøjtning for at undgå konkurs. Det har dog ikke afskrækket Thomas Hoff Andersson, der håber på et ”langvarigt ægteskab” med lufthavnen. 

44-årige Thomas Hoff Andersson, der har både dansk og svensk statsborgerskab, kommer fra en stilling som administrerende direktør i Danmark og regional chef i Skandinavien for Menzies Aviation. 

Tidligere har han bestredet posten som driftsdirektør i indiske Bangalore International Airport, og før det indtog han forskellige chefroller i Københavns Lufthavn, hvor han var ansat i mere end 10 år. 

EU-Kommissionen vil sikre hurtigere tog og billigere billetter 

Erhvervshavn og flyselskab går ind i jysk PTX-projekt  

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs