MobilityWatch

Anlægsentreprenør finder nye medarbejdere i fængsler

Indsatte i to jyske fængsler kan til næste år blive del af et undervisningsforløb medanlægsentreprenøren Arkil, der kigger mod fængslerne i jagten på arbejdskraft.

Foto: Arkil/PR

Manglen på arbejdskraft har fået anlægsentreprenøren Arkil til at gå nye veje i kampen for ledige hænder.

Det skriver Børsen.

I starten af 2022 har selskabet planlagt to undervisningsforløb i to jyske fængsler, hvor indsatte kan få mulighed for at blive oplært i anlæg af fortove.

Opret et gratis prøveabonnement på MobilityWatch her

"Vi har udpeget en af vores anlægsstruktører, der skal undervise, og det er i et samarbejde med AMU Vest. Fængslet stiller et lokale til rådighed og stiller med et hold af indsatte, der har en interesse i dette her," siger Tina Schougaard Nielsen, der er HR-koordinator i Arkil, til mediet.

Hun peger på, at Arkil, der tidligere har underskrevet uddannelsesaftaler med tidligere fanger, tror, at initiativet kan give dygtige medarbejdere i den anden ende.

Asfaltdirektør kritiserer offentlige udbud for at se stort på bæredygtighed

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs