MobilityWatch

Heathrow advarer om passagerloft lang tid frem

Udsigterne til, at problemerne med trafikforstyrrelser, køkaos og forsinkelser bliver løst i Englands største lufthavn er lange, meddeler topchef.

Bagage linet op ved terminal 2 i Heathrow lufthavn, hvor der har været massive problemer bl.a. som følge af personalemangel. | Foto: Henry Nicholls/Reuters/Ritzau Scanpix

Det kan meget vel trække ud, før alt er tilbage ved det gamle i London Heathrow.

Lufthavnen satte tidligere i juli et dagligt loft over antallet af passagerer, der kan flyve ud af lufthavnen, på 100.000. Det skete for at modvirke kaos og trafikforstyrrelser, som ifølge lufthavnen skyldes, at flyselskaberne ikke har haft held til at rekruttere nok personale.

Loftet blev oprindeligt indført i to måneder, men problemerne kan vare ved et godt stykke tid endnu, forudser lufthavnens administrerende direktør, John Holland-Kaye, i et interview med Bloomberg News.

”Der bliver ikke tale om et ”quick fix”. Det er absolut muligt, at vi får endnu en sommer med et passagerloft,” siger topchefen og peger på, at det kan vare hele 12 til 18 måneder, før udfordringerne i luftfarten er løst.

Easyjet tager milliardregning fra luftfartskaos

Opkøbseffekt forhindrede DSV’s luftfragt i at tabe flyvehøjde i andet kvartal

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs