MobilityWatch

Navne

Mangeårig DI-chef takker af med opfordring til konsolidering hos transportlobbyister

Det er vemodigt, men også det rigtige for Michael Svane, at han snart stopper efter mere end et årti som direktør i DI Transport. Det siger han i interview med MobilityWatch, hvor han også fortæller, hvorfor juristen endte som lobbyist, hans syn på en ny "tektonisk" brydekamp på transportmarkedet og hans helt store ønske til sektorens mange andre interesseorganisationer.

Ny Unicon-chef bliver aldrig nervøs: "Jeg har en utrolig stor tro på mig selv"

PORTRÆT: Da Christina Dideriksen skiftede stillingen som direktør i Bornholms Lufthavn ud med posten som produktionsdirektør i Unicon, var den første dag en forløsning, og der var ikke snerten af nervøsitet. Det skyldes blandt andet den værktøjskasse, hun har opbygget i stilinger hos selskaber som NCC Roads og Per Aarsleff, fortæller hun i interview med MobilityWatch.

Taxaselskab overvejer ny rolle og sats på andre transportformer

Taxa 4x35 har i mere end 100 år været en del af bybilledet i København og omegn. Fremover kan selskabet meget vel også stå for andre transportformer end traditionel taxakørsel og i det hele taget få en anden rolle i brugernes rejse fra A til B, fortæller den nye topchef Stefan Sommer i interview med MobilityWatch.

1 - 25 af 153