MobilityWatch

Fynsk lufthavn får drone-viden ind i bestyrelsen

De nytriltrådte bestyrelsesmedlemmer skal bidrage til udviklingen af et nationalt dronetestcenter.

H.C. Andersen Airport får droneerfaring ind i bestyrelsen. | Foto: PR/ H.C. Andersen Airport

Lars Dam Jensen, kommerciel direktør i Falck med ansvar for selskabets droneprojekter, og Helge Munk, der blandt andet andet har investeret i to droneselskaber, er trådt ind i den odenseanske lufthavn H.C. Andersen Airports bestyrelse.

Det skriver Check-in.dk.

Også Carsten Aa, som er direktør for Lindø og formand for Danske Havne, er nyt medlem i den nu syv mand høje bestyrelse, og den nytiltrådte trio, der erstatter Ole Bang Nielsen og Jan Falck-Schmidt, skal blandt andet bidrage til udviklingen af et dronetestcenter.

“Med den nye bestyrelse får vi tilført nogle kompetencer, der virkelig styrker lufthavnen. Vi har en strategi, hvor de tre nye bestyrelsesmedlemmer specielt kan hjælpe os med at trykke yderligere på speederen i udviklingen af vores nationale dronetestcenter og opbygningen af en attraktiv erhvervspark,” udtaler bestyrelsesformand i H.C. Andersen Airport, Kim Kenlev, i en pressemeddelelse.

SAS-direktør forventer skarp konkurrence på det danske marked

Smedegaard ser sin mission som fuldendt: "Det har været en ekstrem periode" 

Mere fra MobilityWatch

DI bifalder ny finanslovsaftale uden flyafgift

Hos DI Transport er direktør Michael Svane glad for, at en flyafgift ikke fandt vej til ny finanslov. Organisationen mener dog, at andre elementer i delaftale giver en "startbane" for grøn omstilling af luftfarten.

Læs også

Relaterede