MobilityWatch

Forventet vækst gik op i røg for dansk delebilsfirma: "Det har været ude af vores hænder"

Væksten var mindre hos Greenmobility i 2020, end hvad direktøren havde håbet på. Thomas Heltborg Juul gør status over sin første tid som topchef for det danske, børsnoterede delebilsselskab i en verden med corona.

Direktør for Greenmobility, Thomas Heltborg Juul, beskriver hans første tid som direktør som udfordrende - men han kan godt lide en udfordring. | Foto: JASPER CARLBERG

Det var mildest talt et år fyldt med udfordringer, som Thomas Heltborg Juul så ind i efter at have overtaget direktørstolen hos det børsnoterede delebilsselskab Greenmobility i starten af 2020.

Udover corona, som pludselig blev en del af hverdagen, stod den tidligere direktør for Greenmobilitys danske afdeling også over for yderligere ekspansioner af selskabet i udlandet, samtidig med at virksomheden skulle rejse kapital til at finansiere udvidelserne i et marked ”der nærmest var fastfrossent”.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

DI bifalder ny finanslovsaftale uden flyafgift

Hos DI Transport er direktør Michael Svane glad for, at en flyafgift ikke fandt vej til ny finanslov. Organisationen mener dog, at andre elementer i delaftale giver en "startbane" for grøn omstilling af luftfarten.

Læs også

Relaterede