MobilityWatch

Forventet vækst gik op i røg for dansk delebilsfirma: "Det har været ude af vores hænder"

Væksten var mindre hos Greenmobility i 2020, end hvad direktøren havde håbet på. Thomas Heltborg Juul gør status over sin første tid som topchef for det danske, børsnoterede delebilsselskab i en verden med corona.

Direktør for Greenmobility, Thomas Heltborg Juul, beskriver hans første tid som direktør som udfordrende - men han kan godt lide en udfordring. | Foto: JASPER CARLBERG

Det var mildest talt et år fyldt med udfordringer, som Thomas Heltborg Juul så ind i efter at have overtaget direktørstolen hos det børsnoterede delebilsselskab Greenmobility i starten af 2020.

Udover corona, som pludselig blev en del af hverdagen, stod den tidligere direktør for Greenmobilitys danske afdeling også over for yderligere ekspansioner af selskabet i udlandet, samtidig med at virksomheden skulle rejse kapital til at finansiere udvidelserne i et marked ”der nærmest var fastfrossent”.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

Stribe af danske transportselskaber kritiserer særligt krav i EU-vejpakke

Et nyt EU-krav medfører, at lastbiler hver 8. uge skal vende retur til det land, de er indregistreret i. Det er en sten i skoen på en lang række transportselskaber, som til MobilityWatch fortæller, at de bliver nødt til at køre med tomme lastbiler. Vognmandslobby mener, at selskaberne ”piver.”

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs