MobilityWatch

Forventet vækst gik op i røg for dansk delebilsfirma: "Det har været ude af vores hænder"

Væksten var mindre hos Greenmobility i 2020, end hvad direktøren havde håbet på. Thomas Heltborg Juul gør status over sin første tid som topchef for det danske, børsnoterede delebilsselskab i en verden med corona.

Direktør for Greenmobility, Thomas Heltborg Juul, beskriver hans første tid som direktør som udfordrende - men han kan godt lide en udfordring. | Foto: JASPER CARLBERG

Det var mildest talt et år fyldt med udfordringer, som Thomas Heltborg Juul så ind i efter at have overtaget direktørstolen hos det børsnoterede delebilsselskab Greenmobility i starten af 2020.

Udover corona, som pludselig blev en del af hverdagen, stod den tidligere direktør for Greenmobilitys danske afdeling også over for yderligere ekspansioner af selskabet i udlandet, samtidig med at virksomheden skulle rejse kapital til at finansiere udvidelserne i et marked ”der nærmest var fastfrossent”.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

Debat: Ro om afgifterne er afgørende for grøn omstilling

Den grønne omstilling af transportsektoren går nu hurtigere, end de fleste havde forestillet sig. Politikernes opgave i den kommende valgperiode er derfor at sikre fortsat ro om afgifterne, skriver direktør i Autobranchen Danmark i MobilityWatchs debatserie op til valget.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs