MobilityWatch

Logistikchef med fortid i Mærsk: Flaskehalse har fået logistikkæderne øverst på dagsordenen

Jaap de Mots overtog posten som skandinavisk chef for Flexport, efter Nicolai Frederik Freltoft stoppede i maj. Den nye direktør ser, at de globale flaskehalse har ført til et paradigmeskift, som er godt nyt for logistikvirksomhederne.

Foto: Flexport - PR

Flaskehalse, store forsinkelser og rekordhøje fragtrater på det globale transportmarked har skabt store frustrationer hos kunderne, men ifølge logistikchef i amerikansk transportvirksomhed har det også ført gode ting med sig for logistikvirksomhederne.

Det skriver Børsen.

Førhen var det efterspørgslen, der dikterede markedet, men krisen har medført et paradigmeskifte, hvor det at planlægge sin forsyningskæde har ændret sig markant bare inden for det sidste år, lyder det.

Nu er transport og logistik ikke længere blot omksotningsstyrende for kunderne, men har direkte indflydelse på kundernes toplinje og hvor hurtigt, kundernes virksomheder kan vækste, mener Flexport-chefen.

"Min opgave er at få Flexport til at vokse eksponentielt i Skandinavien. Vi kan se, at kunderne leder efter nye måder at håndtere logistik på, og der er et godt match mellem os og nordiske virksomheder, der er meget teknisk kyndige," lyder det fra Jaap de Mots, der er skandinavisk direktør for Flexport og tidligere højre hånd for Mærsk-topchef Søren Skou.

Tidligere højre hånd for Søren Skou skal lede skandinavisk sats for amerikansk speditør

PWC forudser "stærkt" opkøbsniveau i logistik og transport trods høje priser 

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs