MobilityWatch

Nordiske flyselskaber tager Ryanairs skandinaviske genkomst med ro: Vi er vant til konkurrence

Hverken SAS eller Norwegian lader til at være urolige over, at det irske lavprisselskab Ryanair nu også har annonceret en baseetablering i Stockholm få dage efter meldingen om en tilbagevenden til Danmark.

Foto: Thomas Borberg

Tirsdag annoncerede Ryanair, at selskabet opretter en base i Billund Lufthavn til efteråret, og dagen efter lød meldingen, at det samme sker i Stockholm-Arlanda, hvor SAS og Norwegian allerede er til stede.

De to selskaber tager dog Ryanairs bemeldte etablering med ro, skriver Check-in.dk.

“Vi er vant til konkurrence, da vi allerede konkurrerer med lavprisflyselskaber på 70 procent af vore ruter. Vi har et andet koncept end lavprisflyselskaberne og vil fortsat være det foretrukne flyselskab for rejsende til, fra og i Skandinavien,” siger Alexandra Lindgren Kaoukji, der er fungerende pressechef for SAS i Danmark, til mediet.

I alt åbner Ryanair 21 ruter fra den svenske lufthavn. På ruten til Aalborg vil selskabet ifølge Check-in dog ikke være i konkurrence med hverken SAS eller Norwegian.

Lufthavnsdirektør glad for Ryanairs tilbagevenden: Manifesterer os som den internationale lufthavn i Vestdanmark

Corona giver få passagerer hos Norwegian i april 

Mere fra MobilityWatch

Debat: Ro om afgifterne er afgørende for grøn omstilling

Den grønne omstilling af transportsektoren går nu hurtigere, end de fleste havde forestillet sig. Politikernes opgave i den kommende valgperiode er derfor at sikre fortsat ro om afgifterne, skriver direktør i Autobranchen Danmark i MobilityWatchs debatserie op til valget.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs