Svensk flyselskab gør sit indtog i Aarhus Lufthavn

Ifølge medie er det angiveligt det svenske flyselskab BRA, som vil blive præsenteret på pressemødet i Aarhus Lufthavn fredag formiddag.
Foto: BRA, PR
Foto: BRA, PR

Det bliver angiveligt det svenske flyselskab BRA, Braathens Regional Airlines, der gør sit indtog i Aarhus Lufthavn, med opstart af tre ruter fra september.

Det erfarer mediet Check-in.dk, efter at et fly fra det svenske flyselskab landede i Aarhus Lufthavn torsdag eftermiddag, som skal bruges til pressemødet fredag formiddag, hvor Aarhus Lufthavn vil præsentere "et nyt selskab, som træder ind på det danske marked."

Opret et gratis prøveabonnement på MobilityWatch her

BRA har været kendt i skandinavisk lufthavn i mange år og transporterede før corona årligt to mio. passagerer indenrigs i Sverige.

Flyselskabet anmeldte betalingsstandsning i begyndelsen af april sidste år grundet den globale pandemi, men blev siden rekonstrueret og har været i drift siden efteråret 2020.

BRA er ejet af investeringselskabet Braganza, der er repræsenteret i Norge og Sverige, og som har haft danske Vagn O. Sørensen, der er tidligere vicekoncernchef i SAS, som bestyrelsesmedlem siden 2006.

Aarhus-sats skærper konkurrence blandt jyske lufthavne – men måske for meget 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også