MobilityWatch

Svensk flyselskab gør sit indtog i Aarhus Lufthavn

Ifølge medie er det angiveligt det svenske flyselskab BRA, som vil blive præsenteret på pressemødet i Aarhus Lufthavn fredag formiddag.

Foto: BRA, PR

Det bliver angiveligt det svenske flyselskab BRA, Braathens Regional Airlines, der gør sit indtog i Aarhus Lufthavn, med opstart af tre ruter fra september.

Det erfarer mediet Check-in.dk, efter at et fly fra det svenske flyselskab landede i Aarhus Lufthavn torsdag eftermiddag, som skal bruges til pressemødet fredag formiddag, hvor Aarhus Lufthavn vil præsentere "et nyt selskab, som træder ind på det danske marked."

Opret et gratis prøveabonnement på MobilityWatch her

BRA har været kendt i skandinavisk lufthavn i mange år og transporterede før corona årligt to mio. passagerer indenrigs i Sverige.

Flyselskabet anmeldte betalingsstandsning i begyndelsen af april sidste år grundet den globale pandemi, men blev siden rekonstrueret og har været i drift siden efteråret 2020.

BRA er ejet af investeringselskabet Braganza, der er repræsenteret i Norge og Sverige, og som har haft danske Vagn O. Sørensen, der er tidligere vicekoncernchef i SAS, som bestyrelsesmedlem siden 2006.

Aarhus-sats skærper konkurrence blandt jyske lufthavne – men måske for meget 

Mere fra MobilityWatch

Regeringen vil stramme regler for vanvidsbilisme

Om få dage vil regeringen komme med et forslag til strammere vilkår for vanvidsbilisme. Det fortalte transportminister Trine Bramsen torsdag til medlemmer af Autobranchen, hvilket førte til heftig debat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs