Hovedaktionær i Great Dane Airlines tror på projektet trods millionunderskud

Ifølge Eigild Bødker Christensen, som ejer 90 pct. af aktierne i Great Dane Airlines, ligger flyselskabet i en niche for sig. Han tror derfor fuldt og fast på projektet.
Foto: PR / Great Dane Airlines
Foto: PR / Great Dane Airlines

Den økonomiske bagmand bag Great Dane Airlines, mangemillionær Eigild Bødker Christensen fra Aalborg, mister ikke troen på projektet, trods flyselskabet leverede et underskud på 50,6 mio. kr. i 2020.

Det skriver Check-in.dk.

"Jeg kan ikke se bagkanten nogen steder. Så vidt jeg kan se, bliver alting bedre fremadrettet. Jeg tror fuldt og fast på projektet, men det har da ikke været sjovt," siger Eigild Bødker Christensen til Check-in.dk.

Ifølge hovedaktionæren i flyselskabet var det et uheldigt tidspunkt, selskabet startede op på lige før pandemien, men han tror på, at selskabet med de tre fly på 118 sæder ligger i en niche for sig selv.

Der er dog ikke de store forventinger til 2021 hos Eigild Bødker Christensen, som siden 2019 har ejet 90 pct. af aktierne i selskabet – han er dog klar til at investere yderligere i selskabet, fortæller han til Check-in.dk.

Dansk flyselskab fordobler millionunderskuddet

Vietnam-finte giver dansk flyselskab fordel forud for genstart 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også