MobilityWatch

Dansk flyselskab beskyldes for social dumping i Norge

Den norske pilotfagforening beskylder det danske flyselskab DAT for social dumping, efter selskabet har genoptaget norsk indenrigsrute. DAT-direktør afviser blankt.

DAT-direktør, Jesper Rungholm, afviser, at der er tale om social dumping, når selskabet anvender sit litauiske søsterselskab til at flyve den norske indenrigsrute. | Foto: Casper Dalhoff/ERH

Det er ikke den mest varme velkomst, der ventede det danske flyselskab DAT, da selskabet den 1. juli genoptog den norske inderigsrute mellem Oslo og Florø efter ni års pause, skriver Check-in.

Pilotfagforeningen i Norge, Norsk Flygerforbund, bebrejder nemlig den norske stat for social dumping, efter staten har godkendt DAT til at flyve på ruten, da DAT benytter sig af sit litauiske datterselskab DAT LT.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

Chef i DSB Ejendomsudvikling stopper pludseligt i sit "drømmejob"

Et pludseligt brud med DSB Ejendomsudvikling betyder, at Christian Melgaard må vinke farvel til sit "drømmejob." Trods ærgrelse over at skulle forlade det historiske udviklingsprojekt Jernbanebyen tager han situationen "ret afslappet" og afviser samtidig over for EjendomsWatch, at han skulle være vanskelig at arbejde sammen med.

Læs også

Relaterede