Bilforhandlerkoncern træder speederen i bund før USA-notering

Britiske Cazoo melder om en salgsstigning i omegnen af 600 pct. i andet kvartal.
Foto: PR/ Cazoo
Foto: PR/ Cazoo
ritzau finans

En kraftig stigning i salget har givet den britiske online bilforhandler Cazoo tillid til, at selskabet vil ramme en indtjening på 1 mia. dollar i år.

Selskabet melder om en salgsstigning på godt 600 pct. i andet kvartal kort før sin spac-notering på New York Stock Exchange.

Det skriver The Times.

Cazoo - der ønsker at disrupte markedet for brugte biler - kan bryste sig med en rekordbruttofortjeneste på 8 mio. pund i andet kvartal, svarende til 69,6 mio. kr., efter at have firdoblet profitmarginen på hvert køretøj til 460 pund.

Samtidig gør Cazoo klar til at lukke en amerikansk notering med spac-selskabet Ajax I, der ifølge avisen vil værdiansætte selskabet til 7 mia. dollar, hvilket er mere end en fordobling af selskabets tidligere værdiansættelse sidste år på 2,6 mia. dollar.

"Vi er fortsat på rette spor for at opnå en omsætning på 1 mia. dollar i 2021, og vi forventer, at driftseffektiviteten fortsat vil drive yderligere bruttomarginforbedringer," siger Alex Chesterman, der er grundlægger og administrerende direktør i Cazoo, til avisen.

Cazoo planlægger at ramme det europæiske marked i 2021, og rekruttering af nye medarbejdere er igangsat i Frankrig og Tyskland, skriver The Times.

Stellantis opjusterer efter flot halvår

BMW overgår analytikerforventninger i andet kvartal

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også