MobilityWatch

Vandflyverfirma på vej med endnu et fly mellem Aarhus og København

Nordic Seaplanes tager i den kommende tid endnu en vandflyver i brug på ruten mellem København og Aarhus. Det vil især komme morgenfriske københavnere til gode.

Foto: Finn Frandsen

Den 16. august tager Nordic Seaplanes endnu en vandflyver i brug på ruten mellem Aarhus og København, skriver Check-in.

Selskabet har længe haft et fly på ruten, og nummer to skulle have været taget i brug i maj sidste år, men det satte coronakrisen en stopper for. Det nye fly vil især komme københavnere, der skal tidligt til Aarhus til gode, da det "overnatter" i København og derfor kan være klar til første flyvetur kl. 7.30

”Vi fordobler antallet af morgenafgange i begge retninger. Og vi gør det samme om eftermiddagen. Det er det, vores passagerer har efterspurgt,” udtaler Lasse Rungholm, administrerende direktør i og medejer af Nordic Seaplanes.

Coronaåret 2020 blev hårdt for Nordic Seaplanes, som MobilityWatch tidligere har beskrevet.

Omsætningen blev mere end halveret fra 23,5 mio. kr. i 2019 til blot 11,7 mio. kr. i 2020. På bundlinjen blev det efter indregning af et udskudt skatteaktiv på ca. 1 mio. kr. til et underskud på 3,9 mio. kr. mod et overskud i 2019 på 1,1 mio. kr.

Foruden restriktionerne som følge af pandemien skyldes det også allerede indgåede aftaler om leasing og drift af fly nummer 2, som medførte øgede omkostninger.

Dansk vandflyverfirma banket tilbage i coronaår

Vandflyverdirektør er fortrøstningsfuld efter svært 2020: Inden corona havde vi en god forretning 

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs