MobilityWatch

Greenmobility udfordrer taxatrafikken til Billund Lufthavn

Delbilsselskabet har fået stillet parkeringspladser til rådighed i lufthavnen, som gør det let for aarhusianerne at køre i delebiler til og fra Billund Lufthavn.

Foto: Green Mobility/PR

Et nyt samarbejde mellem det børsnoterede delebilsselskab Greenmobility og Billund Lufthavn skal gøre det muligt at tage en delebil hele vejen fra Aarhus, når man skal med et fly fra Billund.

Det fremgår af Check-in og Greenmobilitys egen hjemmeside.

Ifølge Greenmobility har selskabet fået stillet tre reserverede parkeringspladser til rådighed med ladestationer, som skal gøre det let for brugere af delebilerne at aflevere eller hente en delebil før eller efter ens rejse gennem Billund Lufthavn.

"Der er mange fra Aarhus, der foretrækker at rejse fra Billund Lufthavn, så det er glædeligt, at vi kan lave et samarbejde med Greenmobility, der stiller et attraktivt produkt til rådighed," siger Jan Hessellund, der er administrerende direktør i Billund Lufthavn, til Check-in.

Check-in skriver, at ca. halvdelen af de rejsende, der hvert år tager en tur igennem Billund Lufthavn, bliver bragt til lufthavnen og hentet igen, og samarbejdet med Greenmobility kan dermed spare mange dobbeltture i bil.

Ifølge Check-in er der også penge at spare, da turen i en delebil fra Aarhus er omkring 1000 kr. billigere end en taxa, og at det også kan svare sig med buspriserne, hvis man er flere, der rejser sammen.

Comeback til passagerfly giver mere plads til luftfragt – og det får priserne til at falde 

Udgiftsfokus har fået Greenmobility til at ændre model for indtog i nye byer

 

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs