MobilityWatch

Københavns Lufthavne ser positive tendenser fortsætte

Om en måned venter Københavns Lufthavne at åbne for yderligere syv ruter.

Foto: Mads Claus Rasmussen

Luftfarten har været presset helt i bund i de forgangne mange måneder, men de lempede rejserestriktioner medførte en sommer med øget trafik i Københavns Lufthavne (CPH), og de positive tendenser ventes at fortsætte.

Det skriver Københavns Lufthavne, der pointerer, at sommertrafikken tegnede sig for 40 pct. sammenlignet med en normal juli før covid-19 ramte.

Københavns Lufthavne fortæller, at den fra 30. september forventer at åbne op for yderligere syv ruter og dermed kommer det totale antal destinationer helt op på 110.

"Vi har haft en sommer med gode muligheder for at rejse, og det har danskerne heldigvis taget godt imod. Vi ser, at de positive tendenser fortsætter både til efteråret men også til vinter. Så derfor er det naturligvis rigtig godt, at vi løbende ser øget udbud i CPH fra flyselskaberne, som passagererne tager godt imod," fortæller Morten Mortensen, der er ruteudviklingschef i CPH.

SAS er et af de luftfartsselskaber, der øger antallet af ugentlige afgange. Det drejer sig blandt andet om en flyvning til Napoli, to til Firenze og fire afgange til Krakow. Yderligere øger Norwegian og Ryanair også deres afgange fra København og ligeså gør Easyjet og Widerøe.

 

Højt tempo og infrastrukturprojekter sender Aarsleffs omsætning fra anlæg og byggeri op med halv milliard

Nyt fly med evakuerede fra Afghanistan lander i København

Endnu et fly med evakuerede sætter kurs mod København 

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs