MobilityWatch

Medie: Wizz Air står bag købstilbud på Easyjet

Et uopfordret opkøbsforsøg skulle angiveligt være fra Wizz Air, men der er blevet afvist af Easyjet.

Foto: Denis Balibouse/Reuters/Ritzau Scanpix

Det britiske lavprisluftfartsselskab Easyjet sendes ned på børsen i London, efter at selskabet har offentligt planer om en garanteret aktieemission for 1,2 mia. pund. oven på afvisningen af et uopfordret opkøbsforsøg.

Aktien dykker 11,0 pct. til 701,60 pence.

Kilder oplyser til Bloomberg News, at den for offentligheden ukendte budgiver skulle være det ungarske lavprisluftfartsselskab Wizz Air, der knap en time efter børsåbning sendes ned med 3,7 pct. til 4789 pence.

Begge selskaber afviser at kommentere rygterne.

Før børsåbning oplyste Easyjet i en meddelelse ifølge Bloomberg News, at luftfartsselskabets bestyrelse enstemmigt havde afvist et opkøbstilbud fra en unavngiven budgiver.

Siden har budgiver trukket sit tilbud tilbage.

Den garanterede aktieemission skal rejse kapital for 1,2 mia. pund - svarende til 10,4 mia. kr. - og samtidig har Easyjet indgået en ny fireårig kreditaftale.

Billund Lufthavn får fire nye Balkan-ruter

EU godkender DFDS' overtagelse af HSF Logistics 

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs