MobilityWatch

Clever indgår strømaftale for kommende European Energy-solpark

Ladeoperatøren har landet en 10-årig aftale om at modtage strøm fra en kommende solcellepark i Køge, der skal opføres af energiselskabet European Energy.

Foto: Pr Clever

Clever har netop indgået det, der ifølge selskabet selv bliver den første af flere lignende aftaler; en elkøbsaftale (PPA) om at modtage strøm fra en kommende solpark syd for Køge, som skal opføres af European Energy.

Det skriver Børsen mandag aften.

Aftalen strækker sig over et årti og omfatter, at Clever vil købe strøm til sit ladenetværk til en fast pris. Parken får en kapacitet på 42 MW, og Clever kommer over aftalens periode til at købe omkring 400 gigawatt-timer, hvilket svarer til to tredjedele af den samlede produktion.

Clever lancerede i fjor sin ambition om at etablere mere end 10.000 nye offentlige ladepunkter frem mod udgangen af 2025. I dag har selskabet lidt over 2.300 af slagsen.

 

Energiselskab melder sig ind i kampen om offentlige ladestandere med opkøb

Borgmester erkender langsommelig udrulning af ladeinfrastruktur

Clever frygter nyt krav til ladestandere vil koste dyrt og mindske konkurrencen 

Mere fra MobilityWatch

Yngre piloter går nu i åben krig med SAS-piloterne og Dansk Metal

Flyvebranchens Personaleunion, FPU, der især organiserer de yngre piloter, går midt i SAS-konflikten og pilotstrejken i struben på deres egne pilotkolleger og Dansk Metal. Dansk Metal kannibaliserer og ønsker blot de yngre piloters arbejdspladser lukket, siger FPU-formanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs