MobilityWatch

Hertz falder i børscomeback

Da handlen med aktien blev givet fri tirsdag, blev den handlet til 26,25 dollar. Ved 13-tiden rettede aktien sig til 27,49.

Aktien i biludlejningsfirmaet Hertz Global Holdings falder på første handelsdag efter selskabets tilbagevenden på børsen i USA.

Da handlen med aktien blev givet fri tirsdag, blev den handlet til 26,25 dollar, efter at der i forbindelse med børsnoteringen var blevet solgt 44,5 mio. aktier til 29 dollar stykket.

Ved 13-tiden i New York har aktien dog rettet sig noget til 27,49 dollar.

Under børsintroduktionen blev udbuddet hævet fra oprindeligt 37,1 mio. aktier, som var udbudt til et prisinterval på 25-29 dollar stykket.

Det skriver Bloomberg News.

Hertz' historie strækker sig tilbage til 1918, men selskabet gik i betalingsstandsning sidste år, efter at udbruddet af coronavirus trak tæppet væk under virksomheden.

Nogle måneder senere genopstod Hertz imidlertid fra konkursbeskyttelsen under det amerikanske Chapter 11, hvilket var med et ejerskab bestående af blandt andet Knighthead Capital Management, Certares Management og Apollo Global Management.

Siden juli har det været muligt at handle OTC-papirer, "Over The Counter", for Hertz Global Holding, og mandagens lukkekurs for aktien - inden tirsdagens officielle comeback som børsnoteret selskab - var ifølge Bloomberg News på 32,62 dollar.

Tesla falder 6 pct. - Musks bror har solgt aktier for 109 mio dollar

Godt nyt for COP26: Det globale elbilsalg fordobles i 2021

Minister er utilfreds med Arrivas togdrift ved Svendborg og Thy 

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs