MobilityWatch

Historisk stor IPO på vej: Rivian-aktier kan blive solgt over interval

I sidste uge blev udbudsintervallet ellers løftet fra 57-62 dollar per aktie, men interessen har åbenbart været så stor, at der har været basis for at hæve prisen yderligere.

Elbilproducenten Rivian Automotive, som blandt lavere pickup-trucks, kan gå hen at blive en af de største nynoteringer i USA nogensinde.

Tirsdag forlyder det ifølge Bloomberg News, at børsnoteringen kan blive gennemført til en pris, der overstiger udbudsintervallet på 72-74 dollar per aktie.

I sidste uge blev udbudsintervallet ellers løftet fra 57-62 dollar per aktie, men interessen har åbenbart været så stor, at der har været basis for at hæve prisen yderligere.

Bloomberg News henviser til kilder med kendskab til sagen, og der er foreløbigt ikke blevet meldt noget officielt ud om den mulige højere pris.

I forbindelse med noteringen er der udbudt 135 mio. aktier, og hvis prisen kommer til at overstige toppen af udbudsintervallet på 74 dollar, så vil selskabet rejse mere end 10 mia. dollar, mens værdisætningen af hele selskabet vil overstige 70 mia. dollar.

En børsnotering i den størrelsesorden vil være den 7. største nogensinde i USA, skriver Bloomberg. Til sammenligning var værdisætningen af Rivian i januar "blot" på 27,6 mia. dollar, da selskabet hentede 2,65 mia. dollar i kapital hos investorer.

Rivian, som mastodonten Amazon ejer 20 pct. af, ventes at få første handelsdag onsdag på Nasdaq-børsen.

Hertz falder i børscomeback 

Tesla falder 6 pct. - Musks bror har solgt aktier for 109 mio dollar

Godt nyt for COP26: Det globale elbilsalg fordobles i 2021 

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs