MobilityWatch

Snestorm kostede tabte indtægter i Aalborg Lufthavn

Onsdag klokken 14.30 måtte Aalborg Lufthavn lukke for al flytrafik, og i alt har snestormen i det nordjyske kostet 30 aflysninger. 

Sådan så det ud i Aalborg torsdag morgen efter en snestorm, der bl.a. medførte 30 aflyste flyafgange i Aalborg Lufthavn. | Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

En snestorm skabte onsdag kaos på gader og stræder i det nordjyske, men også flytrafikken var hårdt ramt af uvejret, der kostede omkring 30 aflysninger i Aalborg Lufthavn.

Det skriver Check-in

”Jeg tør ikke gætte på, hvad det kommer til at betyde i indtægtstab. Det har jeg ikke gjort op endnu,” siger vice- og driftsdirektør Kim Bermann til mediet. 

Først på eftermiddagen kunne man i Aalborg Lufthavn konstatere, at der lå is under snelaget på landingsbanen, og derfor blev al flytrafik til og fra lufthavnen indstillet. Aflysningerne gik især udover indenrigsflyvninger til og fra København.  

Omkring 300 passagerer var onsdag aften strandet og måtte ligesom personalet i lufthavnen overnatte i terminalen.  

Torsdag er der igen kommet gang i flytrafikken, efter start- og landingsbaner ifølge Kim Bermann blev godkendt til flyene igen klokken 04 om morgenen.

Rejseaktivitet i danske lufthavne tæt på 2019-niveau  

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs