MobilityWatch

Fagforening for kabinepersonale kritiserer ændrede krav fra CDC

Fagforeningen Association of Flight Attendants-CWA International kritiserer CDC's beslutning om at halvere isolationstiden til fem dage for asymptomatiske smittede med covid-19, skriver Bloomberg News.

Foto: David Zalubowski/AP/Ritzau Scanpix

En fagforening for kabinepersonale kritiserer CDC's beslutning om at halvere isolationstiden til fem dage for asymptomatiske smittede med covid-19.

Fagforeningen Association of Flight Attendants-CWA International anklager sundhedsmyndighederne for at vægte selskaberne ve og vel over deres medarbejderes, skriver Bloomberg News.

"CDC har givet en medicinsk forklaring på, hvorfor myndigheden har valgt at nedskære karantænekravet fra 10 til fem dage, men det faktum at det stemmer overens med det antal dage, som den amerikanske forretningsverden har foreslået, er langt fra betryggende," siger Sara Nelson, der er præsident i fagforeningen.

Flere luftfartsselskaber har de seneste dage ifølge Bloomberg News lagt pres på Center for Disease Control and Prevention (CDC) for at få nedbragt isolationstiden fra det tidligere krav på 10 dage.

CDC har også ændret retningslinjerne for nærkontakter til smittede, så de også kun skal være isoleret i fem dage. De resterende fem dage skal der bæres mundbind i offentligheden - også for asymptomatiske smittede.

Stor forskel på flytrafikkens genrejsning i Europa 

 

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs