MobilityWatch

Finnairs personale coronaramt: Skærer februartrafik med 20 pct.

Fra det finske selskab lyder det, at aflysningerne vil gøre det muligt for selskabet at drive en mere fleksibel tidsplan.

Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Den meget smitsomme omikron-coronavirusvariant og sæsoninfluenza har ført til en markant stigning i sygefraværet hos luftfartsselskabet Finnair, som derfor ser sig nødsaget til at skære i de planlagte flyvninger i februar.

"For at håndtere ressourceudfordringerne reducerer Finnair nu sit trafikprogram for februar med omkring 20 pct. og tilbyder andre flyvemuligheder for sine kunder."

"Disse flyaflysninger vil gøre det muligt for Finnair at drive en mere fleksibel tidsplan og tilpasse sig den forventede stigning i sygefravær på tværs af forskellige funktioner hos Finnair og dets partnere," skriver selskabet i en meddelelse tirsdag.

SAS skruer ned for trafik frem til vinterferien

Ryanair hårdt ramt af Omikron: Skærer i kapacitet og nedjusterer 

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs