MobilityWatch

Boeing skuffer på omsætningen i fjerde kvartal men underskud mindskes

Flyproducentens aktie falder svagt i formakedet efter regnskabet for fjerde kvartal.

Det var navnlig divisionen Defence, Space & Security, der leverede en skuffende toplinje, mens også Boeings kommercielle flydivision landede lavere end ventet. | Foto: LUIS CORTES/REUTERS / X06946

Den amerikanske flyproducent Boeing kom skuffende gennem årets sidste kvartal målt på omsætningen, mens underskuddet omvendt viste tegn på bedring.

I fjerde kvartal omsatte Boeing for 14,79 mia. dollar, hvilket var et stykke lavere end de 16,67 mia. dollar, som analytikerne ifølge konsensusestimater indsamlet af Bloomberg havde sat næsen op efter. Der var samtidig tale om en nedgang på 3,3 pct. i forholdt til samme kvartal året forinden.

Det var navnlig divisionen Defence, Space & Security, der leverede en skuffende toplinje, mens også Boeings kommercielle flydivision landede lavere end ventet. Her var der dog tale om en fremgang på 0,5 pct. sammenlignet med fjerde kvartal 2020.

De frie pengestrømme fra driften landede til gengæld markant bedre end ventet. Posten endte på positive 716 mio. dollar mod et ventet minusresultat på 429 mio. dollar og negative 4,01 mia. dollar året forinden.

Også underskuddet per aktie forbedredes, da den endte på 7,69 dollar mod 15,25 dollar per aktie i samme kvartal sidste år.

Aktien falder svagt i formarkedet med 0,2 pct.

British Airways-ejer stiger efter spanske købsrygter 

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs