MobilityWatch

Topchef i bilbranchen: "Det bliver på alle måder et spændende - og uforudsigeligt år"

I Bayern AutoGroup, som er Danmarks største forhandler af BMW målt på antal forhandlere, var 2021 et skelsættende år, hvor man fordoblede resultatet på bundlinjen. Men trods gode resultater stirrer de og branchen allerede nu ind i en helt ny tid som følge af forsyningskrise, krigen i Ukraine og en enorm efterspørgsel efter elbiler.

Bayern AutoGroup, som er landets største forhandler af BMW målt på antal forhandlere, gik igennem et skelsættende år i 2021. | Foto: LUCY NICHOLSON/REUTERS / X90050

Det går stærkt i bilbranchen. Faktisk ”flyver tiden afsted,” som Søren Vinderslev udtrykker det. Han er adm. direktør i Bayern AutoGroup, Danmarks største BMW-forhandler målt på antal forhandlere, og har leveret et forrygende regnskab for 2021, hvor resultatet på bundlinjen er mere end fordoblet siden 2020.

Bayern AutoGroup er en del af NCG Retail, som gennem selskaberne British Motor Group og Terminalen også forhandler Jaguar, Landrover, Hyundai og brugte biler, og her er tendensen den samme. Gruppen leverede samlet et resultat på 127 mio. kr. i 2021. Til sammenligning var resultatet for 2020 ca. 31 mio.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

DFDS afviser stor stigning i billetpriser

DFDS melder i nyt regnskab om højere priser i passagerforretningen. Til MobilityWatch siger finansdirektør, at der ikke er sket en generel prisforhøjelse, og det er der heller ikke udsigt til. Inflationspres er dog et fokuspunkt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs