MobilityWatch

Ryanair flyver underskud hjem som ventet i 21/22

Selskabet forventer dog at lande et overskud i indeværende regnskabsår.

Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Det irske lavprisflyselskab Ryanair landede et underskud efter skat på 355 mio. euro mod analytikerens forventning om et underskud på 372,3 mio. euro ifølge Bloomberg News.

Underskuddet blev hentet hjem med baggrund i en omsætning på 4,8 mia. euro mod ventet 4,93 mia. euro og 1,64 mia euro i regnskabsåret før.

For indeværende år venter selskabet et fornuftigt overskud (reasonable profitability, red.)

Flyselskabet har afholdt sig fra at komme med en mere specifik prognose, da efterspørgslen fortsat vurderes at kunne blive ramt senere i år af forskellige faktorer, herunder covid-19 og krigen i Ukraine, skriver Bloomberg.

Foreløbigt har Ryanair set et boom i bestillingerne til flyvninger i sommer. Flyselskabet skriver desuden, at det er forsigtigt optimistisk i forhold til, at de gennemsnitlige billetpriser kan overstige 2019-niveauerne noget. Hidtil har Ryanair benyttet sig af prisnedsættelser for at stimulere efterspørgslen, skriver Bloomberg.

Stor flyudlejer forudser dyrere leasingaftaler

Mere fra MobilityWatch

Yngre piloter går nu i åben krig med SAS-piloterne og Dansk Metal

Flyvebranchens Personaleunion, FPU, der især organiserer de yngre piloter, går midt i SAS-konflikten og pilotstrejken i struben på deres egne pilotkolleger og Dansk Metal. Dansk Metal kannibaliserer og ønsker blot de yngre piloters arbejdspladser lukket, siger FPU-formanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs