MobilityWatch

Tesla regner med comeback til før-covid niveau i Shanghai

En af de helt store hæmsko for Tesla såvel som andre producenter i Shanghai har været problemer med manglende arbejdskraft, fragtproblemer og begrænset forsyning af dele.

Foto: Aly Song/Reuters/Ritzau Scanpix

I et internt memo fra Tesla fremgår det, at elbil-giganten har planer om at komme tilbage til samme produktionsniveau på sin Shanghai-fabrik, som før byens corona-nedlukning.

Det skriver Reuters.

Det vil betyde en fordobling af Tesla’s nuværende daglige produktion til 2600 elbiler fra tirsdag mod 1000 elbiler produceret mandag, fremgår det af memoet. Det vil bringe den ugentlige produktion på Shanghai-fabrikken, kaldet Gigafactory 3, op på 16.000 elbiler.

Tesla har misset sin oprindelige prognose fra to uger siden, om at før-corona produktionsniveauet kunne genoptages fra 16. maj.

En af de helt store hæmsko for Tesla såvel som andre producenter i Shanghai, har været problemer med manglende arbejdskraft, fragtproblemer og begrænset forsyning af dele.

Nedlukningen har været dyr for Tesla, der kun solgte 1512 elbiler i Kina i april mod 65.754 måneden før, skriver Reuters.


Mere fra MobilityWatch

Læs også

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs