MobilityWatch

SAS havde omsætning på 6,85 mia. svenske kr. i maj og juni

I forbindelse med sin konkursbeskyttelsesproces i USA har SAS offentliggjort en række tal for dets indtjening i årets første otte måneder.

Foto: Jens Dresling

Det pressede luftfartsselskab SAS vil inden længe aflevere en række detaljerede finansielle informationer til de amerikanske myndigheder i forbindelse med selskabets chapter 11-proces.

I den forbindelse offentliggør SAS også de relevante tal til markedet, der dækker over perioden frem til den 30. juni - og altså de første otte måneder af regnskabsåret 2021/22.

Dermed har SAS også løftet sløret for blandt andet omsætningen i to af de tre måneder af tredje kvartal, selv om selve regnskabet for tredje kvartal først præsenteres den 26. august.

SAS omsatte i perioden fra 1. november sidste år til og med udgangen af juni i år for 19.443 mio. svenske kr.

Efter første halvår var omsætningen 12.593 mio. svenske kr., og dermed har maj og juni ifølge de ureviderede tal givet et salg på 6850 mio. svenske kr.

I juli var SAS påvirket klart negativt af en strejke blandt selskabets nordiske piloter, der endte med at koste mindst 1 mia. danske kr.

Samlet havde SAS ifølge de nye dokumenter aktiver for 60,2 mia. svenske kr. ved udgangen af juli, hvor den samlede gæld samtidig var på 58,6 mia. svenske kr.

Selskabet havde likvider for samlet 7,8 mia. svenske kr. ved udgangen af årets sjette måned.

Hollands største lufthavn forlænger passagerloft til og med oktober

Boeing bygger forskningscenter for grønne brændstoffer

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs