MobilityWatch

S-kandidat på Frederiksberg kritiserer partifælle i København for at nedlægge p-pladser

Ifølge Socialdemokratiets borgmesterkandidat på Frederiksberg er det "vildt nok," at Socialdemokratiet i København går til valg på at nedlægge hver tredje p-plads, når der i forvejen er mangel på dem.

Socialdemokratiets borgmesterkandidat i Frederiksberg Kommune, Michael Vindfeldt, er uenig i partikollegaen Sophie Hæstorp Andersens parkeringsstrategi for Københavns Kommune. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Der er stor forskel på Socialdemokratiet i henholdsvis Københavns og Frederiksberg Kommune, når det kommer til parkeringspladser.

Det skriver Berlingske efter avisens valgdebat om Frederiksberg Kommune, hvor Socialdemokratiets borgmesterkandidat Michael Vindfeldt (S) sendte en kritik i retningen af partikollegaen Sophie Hæstorp Andersen (S), som er borgmesterkandidat i Københavns Kommune.

Han mener nemlig, at Sophie Hæstorp Andersens politik om at nedlægge hver tredje gadeparkeringsplads i kommunen er "vildt nok," da der i forvejen er færre p-pladser end biler i København.

"Jeg vil faktisk helst ikke blande mig i København, men nu gør jeg det alligevel i dette lukkede forum. Når man har en belægning på mere end 100 procent, eksempelvis på Østerbro, synes jeg, det er vildt nok, at man vil nedlægge parkeringspladser. Det må jeg sige," lyder det fra Michael Vindfeldt i Berlingske.

Han understreger dog, at han på lige fod med sin partikollega på den anden side af kommunegrænsen ønsker at etablere parkeringspladser under jorden i parkeringskældre.

Ny trafikanalyse: Vejene i Aarhus kan ikke længere følge med

Kommunerne opkrævede 885 millioner fra parkering i 2020 

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs