MobilityWatch

Rederier kalder indsats for flere kvinder en succes selvom man er langt fra målet

Danske Rederier har stadig et stykke vej til at få hovedparten af sine medlemmer til at gå med i nyt charter om flere kvinder. Og flere af underskriverne har endnu ikke opsat konkrete mål, selvom det er en essentiel del af initiativet. Direktør Anne W. Trolle ser alligevel indsatsen som en succes.

Der er ikke behov for at presse på hos redere, der endnu ikke har lagt en plan for, hvordan andelen af kvinder øges i branchen. "Det er måske i strid med charterets præcise ordlyd, men det er ikke i strid med hensigten," siger direktør Anne W. Trolle. | Foto: PR / Danske Rederier

Fra Amaliegade i det indre København tøver Danske Rederiers direktør Anne W. Trolle ikke med at erklære indsatsen om at tiltrække flere kvinder til den danske skibsfart for en foreløbig succes.

Det til trods for, at den danske brancheorganisation endnu ikke har nået sit eget mål om at få 75 pct. af medlemmerne til at blåstemple det såkaldte charter, som blev lanceret i begyndelsen af 2020. Målet er allerede blevet udskudt et år til udgangen af 2021, men på nuværende tidspunkt er det uvist, om det vil lykkes, siger Anne W. Trolle.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

Nyt projekt vil gøre Aalborg til metanol-metropol

Et PTX-anlæg på 120 MW til 1,3 mia. kr. skal gøre Nordjylland til centrum for grøn metanolproduktion til skibsfart og tung transport, siger projektmagerne. Men hele projektet afhænger af, hvorvidt projektet tildeles den kommende støtte til grøn brintproduktion.

Læs også

Relaterede