Mobilitywatch.jpg

Om MobilityWatch

MobilityWatch er et erhvervsmedie, der går tæt på virksomheder, der beskæftiger sig med transport af både varer og mennesker, samt den underliggende infrastruktur. Vi skriver blandt andet om godstransport, logistik og distribution, private og offentlige trafikselskaber, tog- og busoperatører, færgeselskaber, luftfartsselskaber, infrastruktur og underleverandører til sektoren.

MobilityWatch skriver om resultater, strategi, konkurrence, rammevilkår, holdninger, profiler, og vores tilgang er uafhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik med fokus på substansen.

MobilityWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over MobilityWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, CleantechWatch, DetailWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, KapitalWatch, MediaWatch, MedWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.


Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på MobilityWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på MobilityWatch: https://mobilitywatch.dk/service/abonnement/

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. Watch Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.


Vi kan kontaktes på denne adresse:

MobilityWatch
Rådhuspladsen 37
1785 København V


E-mail: mobilitywatch@watchmedier.dk

Du kan kontakte redaktionen på tlf. 33 30 84 41


Vil du være en del af redaktionen på MobilityWatch?

Se om vi har ledige stillinger her.


Hvem er vi:

Thomas Bo Christensen, redaktør

tbc@mobilitywatch.dk

Tlf.: 33 30 84 41

Thomas Bo Christensen er født i 1982. Han er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole med praktik på Politiken. Desuden har han en uddannelse som cand.public fra Syddansk Universitet i journalistik og international politik med ophold på Københavns Universitet og University of California, San Diego. Thomas Bo Christensen har arbejdet på Watch Medier siden 2012 på forskellige redaktioner. Fra 2013-2016 var han som journalist med til at starte EnergiWatch, hvor han dækkede danske og internationale energivirksomheder samt den grønne omstilling, herunder klimaforhandlingerne i Paris. Fra 2017 frem til april 2021 har Thomas været medredaktør og redaktør på landets største finansmedie, FinansWatch.


Mads Oddershede, journalist

mo@mobilitywatch.dk

Tlf.: 33 30 84 42

Mads Oddershede, født 1994, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og Carleton University i Ottawa, Canada. Mads var under uddannelsen i praktik på nu hedengangne Radio24syv, mens han efterfølgende har dækket erhvervsstof for nyhedsbureauet Finwire og freelancet for en række medier, heriblandt Dagbladet Information og Tipsbladet. Mads kom til Watch Medier i januar 2021 og havde et kort ophold på FinansWatch, inden turen gik til MobilityWatch.


Anja Hauge, journalist

ah@mobilitywatch.dk

Tlf. 33 30 84 43

Anja Hauge, født 1995, har været en del af MobilityWatch siden starten i maj 2021. Nomineret til FUJ’s graverpris og Anders Bordings Journalistpris 2022 for afsløringen af, at regeringen havde tilbageholdt centrale CO2-beregninger under forhandlingerne til Infrastrukturplan 2035. Anja har en kandidat i Journalistik og Politik og administration fra Roskilde Universitet og var i praktik på Berlingske, hvor hun bl.a. dækkede iværksætteri og var tilknyttet graverredaktionen på Berlingske Business. Desuden har Anja tidligere været på Berlingskes redaktion på Christiansborg og arbejdet for TV 2 Lorry.


Jakob Skovlund Hansen, journalist

js@mobilitywatch.dk

Tlf.: 33 30 84 44

Jakob Skovlund Hansen, født 1996, er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jakob var i praktik et år hos Børsen, først et halvt år på virksomhedsredaktionen i Aarhus med fokus på detailområdet og siden et halvt år i København, hvor han blandt andet sad på finans- og breakingredaktionen. Siden har Jakob afsluttet sin uddannelse og er blevet fastansat på MobilityWatch.


Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

cleantechwatch.dk

detailwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

kapitalwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com