MobilityWatch

Dansk ejendomsselskabs logistikforretning rykker ud over Nordens grænser

Logicenters, der er ejet af Nrep, ekspanderer til Polen, hvor virksomheden har købt en polsk portefølje af logistikejendomme.

Logicenters er lige nu ved at opføre denne 110.000 m2 store lagerbygning i Bålsta i Sverige 50 km fra Stockholm. | Foto: Logicenters PR

Danske Logicenters har erhvervet sig en polsk portefølje af logistikejendomsudvikleren BIK SA bestående af fire ejendomme med et samlet areal på mere end 115.000 kvadratmeter.

Det skriver Danmarks Transport Tidende.

Med opkøbet etablerer Logicenters, der er ejet af Nrep, sig for første gang uden for Nordens grænser. De nye ejendomme ligger i de sydpolske byer Katowice og Wroclaw.

Logicenters adm. direktør, Matthias Kettelhoit, ser stort potentiale i det polske marked, skriver Danmarks Transport Tidende:

"Dels fordi det polske marked har et kæmpotentiale, som vi gerne vil bistå med at forløse, dels fordi flere af vores nuværende kunder allerede har virksomhed i landet og har efterspurgt vores tilstedeværelse," siger Matthias Kettelhoit til mediet.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie EjendomsWatch)

DHL's adskillelse af dansk forretning halverer omsætningen

Færøsk laksekoncern etablerer flyfragtselskab 

Mere fra MobilityWatch

Yngre piloter går nu i åben krig med SAS-piloterne og Dansk Metal

Flyvebranchens Personaleunion, FPU, der især organiserer de yngre piloter, går midt i SAS-konflikten og pilotstrejken i struben på deres egne pilotkolleger og Dansk Metal. Dansk Metal kannibaliserer og ønsker blot de yngre piloters arbejdspladser lukket, siger FPU-formanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs