Nyt flyselskab vil sætte sig på Norwegians droppede lange ruter

Norse Atlantic Airways regner med fra næste sommer at have sat alle sine Boeing Dreamliner-fly ind på ruter mellem Europa og USA.
Bjørn Tore Larsen, topchef i Norse Atlantic Airways | Foto: Norse Atlantic Airways, PR
Bjørn Tore Larsen, topchef i Norse Atlantic Airways | Foto: Norse Atlantic Airways, PR
AF RITZAU FINANS

Det nystartede Norse Atlantic Airways vil flyve over Atlanten mellem Europa og USA, og koncernen regner med, at den fra næste sommer vil have sat alle sine Boeing Dreamliner-fly ind på ruterne.

Det skriver Berlingske.

"Ud fra den nuværende situation forventer vi, at alle vores 15 Dreamlinere kommer til at flyve passagerer mellem Europa og USA næste sommer. Vi kommer til at lancere vores billetsalg omkring tre måneder før første flyvning, og vi kommer til at tilbyde destinationer, som vi ved er attraktive," udtaler koncernens administrerende direktør, Bjørn Tore Larsen, i en pressemeddelelse.

Ifølge Forbes vil Norse flyve på en række ruter, som det kriseramte Norwegian har droppet. Derfor ventes selskabet blandt andet at ville flyve til Miami, Los Angeles og New York.

Stifteren af Norwegian, Bjørn Kjos, er også blandt stifterne af Norse Atlantic Airways og ejer 15 pct. af aktierne. De to øvrige stiger er direktør Bjørn Tore Larsen og Bjørn Kise.

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også