DFDS-direktører fordeler ansvar for bæredygtighedsmål mellem sig

Ansvaret for at DFDS lever op til de forskellige bæredygtighedsmål bliver nu fordelt ud til de enkelte direktører i rederiets ledelse.
Foto: PR/DFDS
Foto: PR/DFDS

Parametre på udledningen af drivhusgasser og mål om diversitet fra esg-dagsordenen, har efterhånden fundet vej til danske selskabers vederlagspolitik. Dette gælder også hos transport- og logistikgiganten DFDS, som nu har valgt at fordele de bæredygtige mål imellem sig, så målene fremover har en ”konkret ejer”, skriver Børsen.

”Det er en ny måde at strukturere ting, som vi allerede har arbejdet med i en årrække,” forklarer chief people officer og executive vice president, Anne-Christine Ahrenkiel, til Børsen.

Parametre om bæredygtighed og diversitet har i flere år været en del af løngrundlaget for DFDS’ ledelse, hvor det finansielle fylder 60-70 pct., mens resten går på det personlige og esg-mål.

Torben Carlsen, adm. direktør, er eks. blevet ansvarlig for miljømålene, hvor DFDS vil reducere udledningen af drivhusgasser med 45 pct. frem mod 2030, mens Anne Christine Ahrenkil er ansvarlig for at sikre større repræsentation af kvinder på skibene og i organisationen generelt.

DFDS ser nye muligheder efter brexit

Mærsk-selskab forventer øget containeraktivitet på Aarhus Havn 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også